Učenici 1.h razreda, u okviru nastavnog plana” Organizacija rada u kuhinji” posjetili su restoran “Alfred Keler” u sklopu butique hotela Alhambra – u subotu, 20.travnja 2024.g.
Upoznali su organizaciju rada i ponudu bara, uz stručno vodstvo barmena Nebojše. Uživali su u njegovim bezalkoholnim koktelima. Uz stručno vodstvo voditelja restorana Zorana, razgledali su restoran, slušali o ponudi restorana koji nosi jednu Michelin zvjezdicu, te posjetili vinski podrum koji je jedan od podruma sa najširom ponudom hrvatskih i stranih vina, s preko 600 vinskih etiketa u našoj zemlji.
Učenike je vodio njihov nastavnik g. Boris Adžić.
![](http://www.ss-aharacica-malilosinj.com.hr/wp-content/uploads/2024/04/1-2-1024x768.jpg)
![](http://www.ss-aharacica-malilosinj.com.hr/wp-content/uploads/2024/04/2-2-576x1024.jpg)
![](http://www.ss-aharacica-malilosinj.com.hr/wp-content/uploads/2024/04/3-1-1024x768.jpg)