Mjesečna Arhiva: Ožujak 2011

ožu. 24

Izlet u Budimpeštu

Od 18. do 20. ožujka 2011. bili smo na izletu u Budimpeštu. Putovanje su organizirali razrednici 1.g i 1.htt razreda u suradnji sa agencijom Smokvina travel iz Splita. Skupinu od 40 učenika sačinjavali su :1.g, 1.htt, 1.nb, 2.nb. Temeljni kriterij za stjecanje prava na ovo putovanje su bile dobre ocjene i ponašanje. Može se reći …

Nastavi čitati »

ožu. 18

Održano međunarodno matematičko natjecanje – Klokan bez granica!

I ove školske godine, peti put, naša škola sudjelovala je na Međunarodnom matematičkom natjecanju „Klokan bez granica“. Natjecanje je održano 17. ožujka 2011. godine, početkom u 12.30 sati.

Nastavi čitati »

ožu. 17

14. ožujka obilježen Dan broja Pi

Obilježavajući dan broja Pi profesorica Jelena Bralić je za 1.g razred pripremila zanimljiv kviz. Pročitajte na koji način je kviz bio organiziran i pogledajte fotografije!

Nastavi čitati »

ožu. 16

Forum kazalište ponovno u akciji!

Nakon nekoliko uspješnih predstavljanja grupe forum kazališta naše škole, učenici su u vodstvu profesorice Elene Busanić Sušić krenuli u pripremanje novih predstava. Za sve one koji žele znati više  evo objašnjenja što je to zapravo Forum kazalište:

Nastavi čitati »

ožu. 15

Natjecanje iz hrvatskog jezika

10. ožujka održano je županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika. Na natjecanje su pozvane 4 učenice 1.,2., i 4. razreda gimnazije.

Nastavi čitati »

ožu. 11

Proslavljen Dan žena!

U utorak 8. ožujka,  tijekom velikog odmora, u zbornici je obilježen Dan žena na način da je organiziran prigodni domijenak. Također, isti dan bio je i zadnji dan maškara.

Nastavi čitati »

ožu. 07

Obavijest za raspored nastave 8. i 9. ožujka!

U utorak, 8. ožujka, održat će se skraćena nastava – nastavni sat će trajati 35 minuta. Nastava će, zaključno sa sedmim satom, trajati do 13h. Autobusne linije vozit će po uobičajenom voznom redu.  U srijedu, 9. ožujka, nastava će započeti u 10. 30h. Također će se održati skraćeni sati u trajanju od 35 minuta i …

Nastavi čitati »