Nagrade povodom Dana grada

Povodom Dana Grada koji se slavi na blagdan zaštitnika grada, svetog Martina, a u skladu sa epidemiološkim mjerama, u srijedu, 10. listopada 2021. godine u Palači Fritzi organiziran je prijem učenika srednje i osnovne škole koji su tim povodom kao učenici generacije dobili priznanja i simbolične  novčane nagrade.

Prema Kriterijima za odabir učenika za priznanje i nagradu Grada Malog Lošinja, na sjednici Nastavničkog vijeća od 28. listopada 2021. godine odabrani su maturanti:

a) opća gimnazija – Vanessa Muskardin 

b) četverogodišnja strukovna škola – Jan Muškardin

c) trogodišnja strukovna škola – Laura Stanković i Krešimir Vidović s jednakim brojem bodova

d) trogodišnja strukovna škola – TES – Lana Jurlina.

Priznanja i prigodne nagrade je učenicima dodijelila gradonačelnica grada Malog Lošinja, gđa Ana Kučić koja je istaknula da je priznanje koje im se sada dodjeljuje nagrada za dosadašnji rad, ali i poticaj za nastavak uspješnog rada kako u školi tako u daljnjem životu. Svečana dodjela priznanja završila je zajedničkim fotografiranjem pred palačom Fritzi.

 

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća održanoj na sam blagdan sv. Martina, 11.11. u 11 sati, među ovogodišnjim laureatima bila su i dva naša učenika te jedna nastavnica. Učenici Simon Curi (2.U) i Predrag Šantić (3.NB) dobili su plaketu za iznimni doprinos u radu i promociji sporta Grada Malog Lošinja: Simon i Predrag su već više puta uspješno nastupali na raznim natjecanjima malološinjskog kickboxing kluba “Excalibur”. Plaketu je dobila i naša profesorica Aldina Burić za doprinos u radu i promociji pomorske baštine našeg grada.

Iskrene čestitke svima!