Državno natjecanje pomorskih nautičara

U siječnju 2019. godine održano je školsko natjecanje za zanimanje pomorski nautičar u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO).  Sudjelovalo je pet (5) učenika iz 4.n razreda. Nakon dobivenih rezultata školskog natjecanja, na državno natjecanje u Šibenik pozvana je učenica Nikolina Stupičić (mentor: Renato Dudić, prof.).

Na zagrebačkom velesajmu je od 26.do 28.ožujka 2019. održano državno natjecanje strukovnih škola u 43 discipline, World Skills Croatia 2019.  Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, u kolovozu 2012. godine postala je punopravna članica WorldSkills Europe.
Worldskills Europe je organizacija koja promiče izvrsnost u području razvoja vještina i kompetencija, podiže svijest o važnosti izvrsnosti i visoke kvalitete strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.  (http://www.worldskillscroatia.hr/hr/naslovnica/ ) 

U konkurenciji pomorskih škola, za našu školu svoje znanje i vještine pokazala je maturantica Nikolina Stupičić, učenica 4.nb razreda. Nikolina je osvojila visoko treće mjesto i okitila se brončanom medaljom.