Svečana podjela svjedodžbi

U ponedjeljak 9. srpnja 2018. godine u 11,00 sati u holu naše Škole održana je svečanost podjele svjedodžbi maturantima. Srednju strukovnu školu završilo je 45 učenika, a 22 učenika opće gimnazije svoje srednjoškolsko obrazovanje završava uspješno položenom državnom maturom iz tri obvezna predmeta. Svjedodžbe završenog četvrtog razreda podijelila je gimnazijalcima  njihova razrednica Lovorka Tomović. Svjedodžbe o završnom razredu i svjedodžbe o završetku srednjoškolskog obrazovanja za zanimanja hotelijersko – turistički tehničar, pomorski nautičar, kuhar, prodavač, konobar i pomoćni kuhar i slastičar podijelili su im njihovi razrednici Sandra Maljić, Aldina Burić, Ivan Katalinić i Elena Busanić.

Za odličan uspjeh i uzorno vladanje knjigama su nagrađeni učenici  koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom – Lara Bani, Matej Baričević, Josip Bolješić, Vanja Jovanović, Luka Maros, Romana Murljačić, Carla Alexandra Qvarnstrom, Marin Šepuka, Iva Turkalj, Leona MIšljenović, Ervin Šeperović, Gabriela Dumenčić, Monika Raković i učenici koji su u IV. razredu postigli uspjeh s prosjekom iznad 4,7 – Emanuel Petrinić, Paolina Matas i Sara Vojniković.

Nagrađeni su i učenici-maturanti koji su sudjelovali na državnim natjecanjima – Paolina Matas (Gastro), Ema Maljić (nautika) i Luka Maros (Festival matematike).

Na svečanosti je maturantima čestitala naša ravnateljica Jelena Bralić, a u  glazbenom dijelu programa zabavila nas je Ana Stopar s nekoliko prigodnih pjesama. Program su vodili naši učenici Nera Derokov i Alen Komadina.

U petak, 6.srpnja održana je svečana podjela svjedodžbi u Područnom odjelu u Cresu o završenom četvrtom razredu za creske gimnazijelce. Velikom nagradom, za odličan uspjeh kroz sve četiri godine, nagrađeni su Renato Muškardin, Lara Mužić, Matija Pranjić i Vanessa Klimczak. Svjedodžbe im je uručila njihova razrednica Ana – Marija Sertić, a nagrade ravnateljica Jelena Bralić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Svim maturantima želimo puno sreće i uspjeha u njihovom daljnjem školovanju i životu.