Proljetna marenda

I ove godine, peti put, škola je, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Malog Lošinja i Jadranka Hotelima, organizirala proljetnu marendu i tako obilježila početak proljetnih praznika.

Marendu za više od 250 učenika, profesore i goste pripremili su učenici prvog i drugog razreda ugostiteljske struke – kuhari i konobari, zajedno sa svojim stručnim učiteljima Milankom Poldan i Ivanom Lukićem.

 Pomogli su i gosti kuhari: Adrijano Nikolić, Katica Lizačić, Mirko Klincov, Stevo Đakman, Rahela Vitković, Verica Matković i Miladin Marković Kao i svake godine želimo istaknuti vrijednost doručka kao važnog dnevnog obroka za mlade. I ove godine marenda je bila raznovrsna, a sastojala se od hladnih, toplih i slatkih jela. Na meniju su se na školskoj terasi našli kanapei, povrće na žaru, salata s tjesteninom i feta sirom, juneću gulaš s mirišljavim lošinjskim travama, domaći njoki, tunjevina s tjesteninom, keksi s narančom i suhim grožđicama, fritule, voće u čaši te sokovi i voda.

Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u organizaciji i pripremi marende te omogućili da i ova proljetna marenda bude uspješna i izvrsno prihvaćena od strane svih naših učenika.