Naši veslači prvi na 18. Međunarodnoj regati u Rijeci

ZajednickaU Rijeci, na Rivi Boduli, u utorak, 7. lipnja 2016. okupilo se 16 ekipa na 18. riječkoj regati u mornarskom veslanju. Od podne, kada su s natjecanjima započeli studenti Pomorskog fakulteta u Rijeci, do 20 sati kada je Regata završila, bilo je puno smijeha, zabave, ali i sportskog nadmetanja.

Kao u svakom sportu, tako i u ovom natjecanju, cilj je bio podići pokal ukupnog pobjednika. Ove godine tu su čast imali veslači iz naše Škole koji su u superfinalu pobijedili studente diplomskog studija Nautike PFRI pod nazivom Pescecani. Imali smo i najbolje vrijeme Regate. Trebalo nam je 4 minute i 5 sekundi za odveslati stazu dugu 600 metara. Start je bio kod Rive Boduli, odakle se veslalo prema bovama koje su se nalazile u visini Gata de Franceschi, a sve uz stručno praćenje veslačkih sudaca.

U međunarodnom dijelu utrke u leđa pobjednicima, našim učenicima, gledali su učenici Srednje pomorske škole Bakar i studenti Pomorskog fakulteta u Rijeci.

S veslačima su u pratnji bili nastavnici Ivan Komadina i Tomica Komadina.

Postava naših veslača:

Ardit Abdija (kormilar), Luka Bravarić, Karlo Francišković, Matko Jurković, Marin Lovrinčić, Nikolina Stupičić, Marin Grgurić, Mateo Marković, Matej Dudić, Franko Dodig, Lovro Kajkara i Luka Antunović.

Svim učenicima i njihovim voditeljima čestitamo na ovom sjajnom rezultatu.

 

Više informacija možete vidjeti ovdje.