Međunarodna veslačka regata u Portorožu

Međunarodna veslačka regata pomorskih učilišta (17. po redu) održana je 7. studenoga 2015. u Portorožu (Slovenija). Na regati je sudjelovalo ukupno 12 ekipa: iz Italije (I.S.I.S. Nautico Trieste), Srbije (Škola za brodarstvo, brodogradnju i hidrogradnju Beograd), Slovenije ( Gimnazija, elektro, pomorska škola Piran, Fakultete za pomorsvo i promet Portorož, Nautičko društvo Kraška mornarica, Veteranska ekipa“NIKI”, Veteranska ekipa “MOMO”, Sportsko rekreativna skupina Špunje, Društvo ljubitelja starih barki Piran ) i Hrvatske (Pomorski fakultet u Rijeci, Pomorska škola Bakar, Srednja škola Ambroza Haračića Mali Lošinj).

S veslačima su u pratnji bili njihovi voditelji Ivan Komadina, univ.bacc.ing. i Tomica Komadina,univ.bacc.ing., a bodrila ih je i ravnateljica naše Škole – prof. Jelena Bralić.
Naši su veslači, pobjedivši veslačku ekipu iz srednje škole Beograda, izborili mogućnost ulaska u četvrtfinale, ali jeod njih bila bolja veslačka ekipa Pomorskog fakulteta iz Rijeke.
Za našu školu veslali su: Ardit Abdija (kormilar), Kristian Marković, Ilan Lupić, Vinko Glavaš, Nikola Jerolimić, Lovro Kajkara, Franko Dodig, Domagoj Paljević, Samuel Pažin, Matej Dudić i Rikardo Toić.

Čestitamo veslačima i njihovim voditeljima na borbenosti i trudu koji su uložili kako bi što dostojnije predstavljali i našu školu i naš otok.