Potpisani ugovori za stipendiranje naših pomoraca

U sklopu obilježavanja 165. godišnjice bakarske Pomorske škole i dana škole – blagdana Sv. Nikole, u Bakru je 5. prosinca održana svečanost potpisivanja ugovora o stipendiranju učenika srednjih pomorskih škola i studenata pomorskih fakulteta za školsku, odnosno akademsku godinu 2014./15. U ime Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, stipendije je dodijelio g. Zdenko Antešić.

Od ukupno 150 stipendija koliko ih je ove godine dodijelilo Ministarstvo,  stipendiju je dobilo i 6 pomorskih nautičara naše škole. To su:

Iz 1.N. razreda Antonija Manzoni i Leon Tomić, iz 2.N. razreda Alen Antoninić i Matej Dudić te iz 3.N. razreda Luka Baljak i Vinko Glavaš.

U ovoj školskoj godini stipendiju prima ukupno 21 učenik/ca, tj. trećina od 63 učenika koji se školuju u pomorskim zanimanjima. Učenici koji već od ranije primaju stipendiju iz naše škole su:

3. N: Luka Antunović, Mario Kučić, Robert Lovrić i Sara Saganić     3. B: Bartol Bogović

4. N: Kristian Alaburić, Ivan Glavan, Mateo Milušić, Martin Morin, Emanuel Perković, Mate Pozerina, Domagoj Stupičić, Matej Šepl, Jakov Vidulić i Martin Zekić

Učenici će mjesečni iznos stipendije od 800,00 kn primati do kraja srednjoškolskog obrazovanja, pod uvjetom da uspješno savladaju svaki razred.

Zahvaljujemo Ministarstvu što od 2006.godine kontinuirano ulaže u mlade buduće pomorske kadrove.

Svim učenicima koji su primili stipendiju, kao i onima koji ju primaju još od ranije čestitamo!