Svečana podjela svjedodžbi

U petak 7. srpnja 2017. godine u 11,00 sati u holu naše Škole održana je svečanost podjele svjedodžbi maturantima. Srednju strukovnu školu završilo je 38 učenika, a 25 učenika opće gimnazije svoje srednjoškolsko obrazovanje završava uspješno položenom državnom maturom iz tri obvezna predmeta. Svjedodžbe završenog četvrtog razreda podijelila je gimnazijalcima  njihova razrednica Zvjezdana Horvat. Svjedodžbe o završnom razredu i svjedodžbe o završetku srednjoškolskog obrazovanja za zanimanja hotelijersko – turistički tehničar, pomorski nautičar, tehničar za brodostrojarstvo, kuhar i pomoćni kuhar i slastičar podijelili su im njihovi razrednici Mirjana Čović, Davor Stipić, Daniela Mužić i Elena Busanić.

Za odličan uspjeh i uzorno vladanje knjigama su nagrađeni učenici  koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom – Rafael Anelić, Leo Bolješić, Anamarija Celinić, Petra Grgurić, Marija Lena Jensch, Dominik Karčić, Marko Mikić, Aida Salaman, Katarina Šimičić i Petrit Berisha i učenici koji su u IV. razredu postigli uspjeh s prosjekom iznad 4,7 – Tea Banić, Karla Morin, Romana Tikvić i Samuel Rukonić.

Nagrađeni su i učenici-maturanti koji su sudjelovali na državnim natjecanjima – Marko Mikić (vjeronauk, logika), Zala Nikolić (vjeronauk), Nikola Jerolimić (nautika), Katarina Šimičić (hotelijeri), Monika Štromajer (kuharstvo), te Luka Preksavec za treće mjesto na Festivalu matematike u kategoriji strukovnih škola.

Na svečanosti su maturantima čestitali naša ravnateljica Jelena Bralić i dogradonačelnik Anto Nedić. U glazbenom programu sudjelovali su učenici Brigita Sorić i Karlo Hofmann a vodila ga je Anamarija Šepl.