Primanje učenika na državnim natjecanjima

U utorak, 21. svibnja 2019.g. naša ravnateljica primila je učenike koji su ove školske godine sudjelovali  na  državnim natjecanjima.

Na Državnom natjecanju – smotri  LiDraNo u Šibeniku,  s dramsko-scenskom  igrom „Mamma Mia na lošinjski način“,  glumili su učenici  Nela Derokov,  Petra Ivanišević, Alen Komadina, Karla Krsmanović, Ana Mikić, Ana Stopar,  Sebastian Andrijčić,  Paola Cesarić,  Lucija Bonić i Brigita Sorić. 

Učenik  Alen Komadina, uz sudjelovanje na LiDraNu, bio je na Državnom natjecanju iz matematike  u Poreču (7. mjesto) kao i na Državnom natjecanju iz hrvatskog  jezika u Tuhlju (3. mjesto).

U Zagrebu, na državnom natjecanju strukovnih škola World Skills Croatia 2019., u konkurenciji pomorskih škola, za našu školu svoje znanje i vještine pokazala je maturantica Nikolina Stupičić, učenica 4.nb razreda (3. mjesto ), a u disciplini poslovanja turističkih agencija  natjecala se maturantica Ivana Mlacović, učenica 4.htt razreda (10. mjesto). 

Ravnateljica je svim učenicima čestitala na postignutim uspjesima  te se zahvalila  i njihovim mentorima, profesorima Ivanu Brzoviću, Sandri Maljić, Barbari Šurlina Bilić, Patriciji Tomich i Renatu Dudiću na vrsnom radu s učenicima.