O projektu

INFORMATIVNA OBILJEŽJA O PROJEKTIMA „MREŽA KOM5ENTNOSTI“ I „RCK RECEPT“

Naša škola kao partner sudjeluje u dva projekta čiji je nositelj Ugostiteljska škola Opatija koja postaje Regionalni centar kompetencija te se ista uspostavlja kao centar izvrsnosti strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te cjeloživotnog učenja u sektoru ugostiteljstva i turizma na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije. Očekujući snažniji zamah projektnih aktivnosti, u prostoru naše škole postavljena su informativna obilježja o projektima.

U sklopu projekta MREŽA KOM5ENTNOSTI u našoj školi planira se adaptacija i opremanje ugostiteljskog praktikuma novom kvalitetnom opremom koja prati trendove u ugostiteljskim zanimanjima.

Poboljšanim uvjetima te novom suvremenom opremom će se podići razina kvalitete obrazovanja, prilagođena suvremenim metodama rada.

U sklopu projekta RCK RECEPT naši nastavnici imat će mogućnost sudjelovanja u vrhunskim edukacijama i radionicama iz tema ugostiteljstva kao i u timovima koji će izrađivati nove, suvremene programe i kurikulume za pojedina ugostiteljska zanimanja.  U sklopu projekta sudjelovat ćemo i u timu za razvoj sustava osiguravanja kvalitete koji će imati za zadatak osmisliti sustav vrednovanja rezultata projekta kao i rada odgojno-obrazovnih ustanova uključenih u projekt.

Više o projektima pročitajte putem priloženih linkova.

Ugostiteljska škola Opatija

Redovito se možete informirati na web stranici: https://www.mrezakom5entnosti.eu/