Natjecanje MAT liga

MAT liga ekipno je matematičko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola koje se održava već sedmu godinu. Cilj natjecanja je popularizacija matematike, veća motivacija učenika i njihovih mentora te poticanje zajedništva i timskog rada.

Naša škola je prvi put sudjelovala na tom natjecanju i to s osam (8) ekipa. Sudjelovali su učenici 1.g razreda: Lucija Picinić i Paola Vidulić, Noa Margeta i Lovre Rogić, Petar Muskardin i Gabriel Perkić, Karlo Muskardin i Sanjin Stipić. Osvojili su 39., 40., 54. i 85. mjesto u konkurenciji 150 ekipa.  

Dvije ekipe iz 3.g razreda borile su se u konkurenciji 136 ekipa, a ekipe su činili Barbora Čulmanova i Gea Stanić (84. mjesto), Dario Marijanović i Karla Saganić (37. mjesto) , a iz 4.g razreda ekipe su osvojile 42. i 57. mjesto u konkurenciji 94 ekipe. Naši četvrtaši nastupili su u sastavu: Roko Muskardin i Adam Pahljina Hernandez te Nika Maros i Martina Škoda. U odsustvu nekih učenika sudjelovali su i Aurora Stipanov, Roko Višak i Petra Lekić.

Svi su ostvarili odlične rezultate i ovom prilikom im čestitamo te se nadamo da će nastaviti sa sudjelovanjem i sljedeće školske godine.