Obilježili smo Dan trapera!

I ove godine želimo poslati poruku podrške žrtvama nasilja koja glasi: “Nitko ne zaslužuje biti žrtva nasilja jer za nasilje ne postoji opravdanje!”

Procjenjuje se da svaka peta žena doživi neki oblik seksualnog nasilja, a prijavljuje se tek svaki deseti slučaj.

Stvaramo bolji svijet u kojem se žrtve neće bojati i sramiti zbog nerazumijevanju i osude društva. Budimo jedni drugima podrška, a ne suci!

Drage naše djevojke, što god nosile, nosite dostojanstveno i bez straha. Vođene tom idejom, naše maturantice su uz podršku nastavnica Elene Busanić i Barbare Šurlina Bilić, nakon kratke edukativne radionice ukrasile traper torbice s ohrabrujućim porukama te darivale jedna drugu i svoje profesorice, što možete vidjeti u video uratku čije kadrove je snimila naša maturantica Nika Maros.

Torbice je sašila naša bivša učenica, a sadašnja dizajnerica Dora Tariba, vlasnica krojačkog salona Zileya zbog čega joj ovim putem šaljemo veliki pozdrav i zahvalu!

Dan su zasladili, prema svom divnom običaju, učenici kuharskog smjera s profesoricom Milankom Poldan i to muffinima s porukom “Keep calm and wear jeans” a posebno zahvaljujemo učeniku Lovri Vuniću na

srdačnom angažmanu.