Proljetna marenda

I ove godine, šesti put, škola je, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Malog Lošinja, Jadranka Hotelima i Lovačkim društvom „Halmac“ iz Nerezina organizirala proljetnu marendu i tako obilježila početak proljeća.

Marendu za više od 200 učenika, profesore i goste pripremili su učenici prvog, drugog i trećeg razreda ugostiteljske struke – kuhari i konobari, zajedno sa svojim stručnim učiteljima Milankom Poldan i Ivanom Lukićem.

 Pomogli su i gosti kuhari: Katarina Viljevac, Katica Lizačić i Branimir Debeljaković.

Kao i svake godine želimo istaknuti vrijednost doručka kao važnog dnevnog obroka za mlade. Naravno da je i ove godine marenda bila raznovrsna, a sastojala se od hladnih, toplih i slatkih jela. Na meniju su se na školskoj terasi našli kanapei, povrće na žaru, gurmanska salata, gulaš s mirišljavim lošinjskim travama, rižoto s tunjevinom, proljetni rižoto, fritule, savijača, voće…

Kratku reportažu s naše terase snimila je i HRT. Pogledajte snimku regionalnog dnevnika (reportaža je u 24.minuti emisije)

https://www.hrt.hr/enz/regionalni-dnevnik/497932/

Zahvaljujemo se svima koji su pomogli u organizaciji i pripremi marende te omogućili da i ova proljetna marenda bude uspješna i izvrsno prihvaćena od strane svih naših učenika.