Naši filmaši dobili nagradu na  Student World Impact Film Festivalu 2023. – SWIFF 2023.

  • IN A HURRY –  U ŽURBI  kao jedan od najboljih od 13.868 prijavljenih filmova iz 120 zemalja na Student World Impact Film Festivalu 2023. – SWIFF 2023.

Mark Leschinsky, Direktor festivala: „U ime tima SWIFF-a, oduševljen sam što mogu s vama podijeliti da ste dobili nagradu za svoj film, IN A HURRY, na SWIFF-u 2023: Nagrada za polufinaliste u kategoriji najboljeg filma za mlade. 
Među filmovima iz 120 zemalja koji se natječu u ovogodišnjem izboru, uzbuđeni smo što možemo vašem filmu, IN A HURRY , dodijeliti nagradu za polufinale. IN A HURRY je dobro primljen od strane svih naših sudaca na SWIFF-u i bili smo jako impresionirani vašim radom.

  • Neki od komentara sudaca na IN A HURRY: 

“Dokaz redateljeve kreativne vizije, koja podiže film na nove visine.”
“Kinematografija je ništa manje nego zadivljujuća, s kadrovima koji oduzimaju dah koji prikazuju ljepotu svijeta filma.” 
“Film je dokaz moći pripovijedanja, zaokuplja gledatelje na emocionalnoj i intelektualnoj razini.
” Velike čestitke na nominaciji! Svečana dodjela nagrada na SWIFF 2023 održat će se 25. lipnja 2023.

SWIFF je neprofitni filmski festival posvećen pružanju mogućnosti u industriji zabave, a naša je misija osnažiti vas kao studenta filmaša. Na SWIFF-u 2023. pružili smo vam međunarodno priznanje za vaš rad, a naša je misija nastaviti vam pomagati s mogućnostima kao što je Prime Video Distribution.“

Čestitke filmašima i njihovoj voditeljici s. Ružici Dodig. BRAVO!!