Sva lica ljubavi

Valentinovim ove godine našim učenicima želimo umješnost prepoznavanja i pružanja ljubavi u pravom smislu.

Dvadeset i devet djevojaka završnih razreda uz podršku profesorica Elene Busanić i Barbare Šurlina Bilić, izradile su bedževe od trapera na kojima su vezle srca koncima za goblen u različitim bojama. Nekima je ovo bio prvi susret s iglom i koncem, a neke su djevojke pokazale svoje krojačko umijeće. Broševima su dodale poruke o ljubavi i darivale mladiće/kolege maturante za Valentinovo. Dečki su vrlo rado svoje bedževe prikačili na majice i ruksake. Ovom simpatičnom gestom pokazale su svojim momcima koliko su im važni i podsjetili ih da šire ljubav!

Zahvaljujemo kolegicama koje su nam za ovu svrhu donirale igle, konce i traper materijal.

Popratite slike i videa koji otkrivaju nježnost, prijateljstvo, kreativnost i ljubav!

Učenici su, uz vodstvo psihologinje Elene Busanić, napisali pisma o ljubavi. Našlo se tu različitih vrsta ljubavi; ljubav prema obitelji, prijateljima, životinjama, prema onima kojih više nema, prema prvim ljubavima…

Učenici su izradili i dekoracije pa je škola odjenula zaljubljeno ruho, a srca su zavladala holom.

Učenici kuharskog usmjerenja su sa svojom nastavnicom struke Milankom Poldan, izradili kolačiće u obliku srca. Kolačiće smo marljivo pakirali uz poruke o ljubavi te je svaki učenik dobio jedno “kolačičasto” srce.

Ipak, naši su učenici najuzbuđeniji bili oko ljubavne pošte koja im je omogućila da u skrovitosti ili pak s potpisom izraze svoju pažnju prema nekome posebnome.

Život je cvijet, za koji je ljubav med!

Neka vam je svima medeno i ljubavno..