Alen Komadina osvojio je prvo mjesto na županijskom Natjecanju iz hrvatskoga jezika

    Na županijskom Natjecanju iz hrvatskoga jezika, u kategoriji četvrtih razreda, naš je učenik 4.g razreda,  Alen Komadina,  ostvario najbolji rezultat i osvojio prvo mjesto s 84 boda. Njegov je uspjeh tim veći što je od svih prvoplasiranih u kategorijama natjecanja za prvi, drugi i treći razred ostvario najveći broj bodova. Za natjecanje ga je pripremala mentorica, profesorica Sandra Maljić.

   U istoj su kategoriji natjecanja sudjelovale učenice Nika Utmar, 4.g iz Cresa, mentorica profesorica Rozana Perović, koja je osvojila 3. mjesto s 81 bodom, te Petra Ivanišević, učenica 4.g razreda, mentorica profesorica Sandra Maljić, s ostvarenih 79 bodova i osvojenim  4. mjestom.     

    Na državnu će razinu Natjecanja, od 3. do 5. svibnja 2021., biti pozvano do 25 najuspješnijih učenika, u svakoj kategoriji, prema rezultatima ostvarenima na županijskoj razini Natjecanja. Tko će od naših učenika biti pozvan na državno natjecanje, saznat ćemo 1. travnja 2021. objavom liste pozvanih učenika na mrežnoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje.

   Čestitke učenicima i njihovim mentoricama na postignutim rezultatima!