Maturalna večer 2019.

U petak, 17. svibnja 2019. godine, u Family hotelu Vespera, održana je Maturalna večer učenika završnih razreda naše škole. Program je vodio naš dragi bivši učenik Antonio Badurina, a za glazbu se već drugu godinu za redom pobrinula grupa “Fun”.

Nakon prozivke učenika i kratkih pozdrava svih razrednica, uslijedio je pozdrav dogradonačelnika, nekada i profesora naših maturanata, g. Ante Nedića kojega je u ime svih učenika malim darom iznenadila Marija Bravarić. Sve nazočne su pozdravili i učenici škole Maja Ivanić i Antonio Bujačić koji su pozvali ravnateljicu da se također obrati učenicima i ostalim gostima. 

Program je nastavio tradicionalnim valcerom i plesom kojeg su otvorili ravnateljica škole, prof. Jelena Bralić i učenik 4.NB razreda Erik Buza. Pridružile su im se i razrednice, a nakon plesa s partnerima, maturanti su na ples pozvali i svoje roditelje.

U drugom djelu večeri maturanti su darivali svoje razrednice i nastavnike, a program je završio plesnim točkama maturanata.

Prije i tijekom same večeri te na “after party-ju” učenike su foto-aparatom i video-kamerama ovjekovječili Antonio Pavela, Donatela Sorić te Sandro i Ozrenka Tariba.

Zahvaljujemo direktorici Family hotela Vespera, gđi. Kristini Krstinić, kao i svom osoblju hotela na gostoljubivosti!